Lakše kupuj sa Pijace na klik: preuzmi aplikaciju

Proizvođači

Gazdinstvo Marinkov

Porodično gazdinstvo Marinkov proizvodi povrće i voće već pet generacija. Dugogodišnje iskustvo kombinuju sa načelima moderne poljoprivredne prakse i novim tehnologijama. Proizvodnju organizuju u Kovilju, na otvorenom polju i u plastenicima. Postavljaju visoke ciljeve, ne zaboravljajući tradiciju. Zato proizvodi sa ovog gazdinstva čuvaju one nekadašnje, poznate ukuse i mirise.

Sveže povrće Vozar

Porodica Vozar je priču o proizvodnji povrća započela 1987. godine. Prve korake u organskoj proizvodnji prave 1990. godine, da bi 2005. godine organsku proizvodnju i sertifikovali. Danas na naše trpeze donose više od 60 vrsta povrtarskih kultura, a intenzivno sarađujući sa naučnim ustanovama lako prihvataju nove trendove kako u proizvodnji tako i u asortimanu proizvoda. Danas proizvodnju realizuju na 15 ha, od čega je proizvodnja na 12,5 ha sertifikovana, a na 2,5 ha je u prelaznoj fazi sertifikacije.

Sertifikat:

Sveže povrće Vozar

PG Mijatov

Kada kažemo gazdinstvo Mijatov, mislimo na ukusno povrće! Vođeni dugogodišnjim iskustvom i znanjem proizvodnju povrća organizuju na parcelama u Pivnicama. Za sebe vole da kažu da konstantnim ulaganjem, trudom i radom prate trendove u proizvodnji, dok o tome definitivno svedoče ukusni zalogaji koji na naše tanjire stižu iz njihove „bašte“.

OZZ Agronom Despotovo - Pivnice

Opšta zemljoradnička zadruga „Agronom Despotovo-Pivnice“ postoji od 2001. godine. Proizvodnju ratarskih i povrtarskih proizvoda organizuju na 5300 ha plodnih vojvođanskih oranica, tako da je ovo ujedno i osnovna delatnost zadruge. Dugogodišnje iskustvo i kontinuirano ulaganje u razvoj uz nova saznanja i tehnologije recept su za njihov uspeh.

PG Carpe diem

Na porodičnom gazdinstvu Jelene Marić pod kontrolisanim uslovima uzgaja se 100 grla umatičenih koza rase Alpina. Da bi kozice zdravo jele, njihovi vlasnici koriste prečišćivače hrane (zeolit i šungit), a životinje su pod stalnim veterinarskim nadzorom uz stručno savetodavstvo Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu. U ovim uslovima nastaju mlečne delicije pod etiketom mlekare Carpe Diem. Dnevno prerađuju 300 litara mleka i na tradicionalan način, sa puno ljubavi i posvećenosti pripremaju proizvode za istinske ljubitelje zdravih proizvoda koji nastaju od kozjeg mleka.

PG Petrović

Gazdinstvo porodice Petrović je mlado gazdinstvo iz Titela koje proizvodnju bazira na uzgoju voća brižljivo biranih sorti koje sazrevaju u različito vreme tokom sezone. Petrovići gaje različite sorte jabuka, šljiva, kruške, breskve, nektarine, kajsije, trešnje, višnje, dunje, a planiraju da pokrenu i proizvodnju domaćih prerađevina od voća (sokovi, pekmezi, rakija) po recepturi naših baka i deka. Posetite ovo gazdinstvo i u njihovu dobru priču se uverite na licu mesta!

Šajka Titel - Udruženje vinogradara i voćara

Uspešni proizvođači voća i vinogradari iz Titela 2013. godine osnovali su Udruženje Šajka kako bi udruženim snagama promovisali razvoj voćarstva, vinogradarstva i vinarstva u opštini Titel. Članovi su prvenstveno dobri domaćini, koji drže do kvaliteta i tradicije, zato ni ne čudi da za njihove proizvode konstantno „ubiru“ najiskrenije komplimente.

PG Sovilj

Članovi poljoprivrednog gazdinstva Sovilj bave se proizvodnjom voća, povrća i rakije. Da se vratimo onim ukusima detinjstva kojih se rado sećamo, dovoljno je da probamo plodove koji krase njihove bašte, njive i voćnjake.

Organski i domaci proizvodi iz Pivnica

Raj za ljubitelje zdravog načina života – lepeza kvalitetnih organskih namirnica koje stižu sa plodne vojvođanske zemlje od udruženih proizvođača iz Pivnica. Ovi proizvođači raznovrsno voće i povrće gaje u prirodnom ambijentu, pod strogo kontrolisanim uslovima, garantujući bezbednost i kvalitet namirnica. Njihova poruka vama je: „Sarađujmo i uživajmo u zdravim plodovima koji su sada dostupni svakome iz čistih ruku Prirode!“

Sertifikat:

Organski i domaci proizvodi iz Pivnica

PG Letić

Još od 1991. godine porodica Letić posvećena je povrću. Gaje ga na njivi i u plastenicima, tako da se tokom cele godine bave povrćem: zimi je to spanać, a ostala godišnja doba na imanje Letića donose rotkvice, krastavac, grašak, papriku, salatu, paradajz, plavi patlidžan, kukuruz šećerac... Dodatno, vreme i pažnju posvećuju i proizvodnji aromatičnog lekovitog bilja... A kada jesen stigne na čenejske atare, tada Letić Nada priprema i sok od paradajza, razne kompote i fine pekmeze. Organskom proizvodnjom porodica Letić bavi se od 2011. godine.

Sertifikat:

PG Letić

Biofarma Mamužić

Biofarma Mamužić bavi se organskom proizvodnjom od 2003. godine. Prvi sertifikat dobija 2006. godine. Na Pijaci na klik prepoznaćete njihova brašna (pšenično belo i integralno, raženo), pahuljice, ječam, mekinje, suncokret... Na farmi Mamužića proizvodi se i voće i povrće, a posebno je zanimljiva činjenica da se na ovoj farmi žitarice prerađuju u integralna brašna, a sva proizvodnja i prerada odvija se u skladu sa Zakonom i propisima o Organskoj proizvodnji.

Sertifikat:

Biofarma Mamužić

PG Miodrag Kojić

Poštovanje prirode njihov je imperativ. Kao i ekološki pristup životu – ogleda se u materijalima kojim su izgradili njihov dom, do hrane koju proizvode i konzumiraju. Zato je med porodice Kojić nešto najslađe što nam Fruška gora daje: slatka inspiracija iz netaknute prirode. Košnice su postavljene na 330m nadmorske visine, na obronke Fruške gore.

BIO Salaš Idei

Iz bio-bašte salaša Idei iz Temerina dolazi netretirana hrana, zdravstveno bezbedno voće i povrće, jer se primenom bioloških, organskih mera i metoda postepeno uspostavlja prirodna ravnoteža i usklađuje rast i razvoj odabranih vrsta i sorti povrća. Kako kažu: cilj im je zelena bašta tokom cele godine „u kojoj se poštuju proizvodni sklad, plodored i združeni usevi kao i međusobna veza biljaka, životinja i čoveka koji u baštu unose svoje znanje, ljubav i pažnju.“ Njihova je težnja da sve rade ručno (sejanje, okopavanje, berba...) da bi proizvodi bili što prirodniji i da bi sačuvali prirodu. Celokupna proizvodnja odvija se na otvorenom polju, a rezultat je: pravi ukus prirode u tanjiru.

Sertifikat:

BIO Salaš Idei

PG KRNAČ IVAN

Već 10 godina porodica Krnač proizvodi povrće. U sklopu gazdinstva gaje: pasulj, luk, krompir, kupus, ali i slatke lubenice i mnogo toga ukusnog i zanimljivog... Iz godine u godinu raste površina na kojoj rađa povrće... I dok prate savremene tehnike i tehnologije, članovi PG Krnač sve više nas „kupuju“ pravim domaćim ukusima i povrćem koje je san svakog jela.

PG Natasa Sabo

Porodica Sabo bavi se povrtarstvom i ratarstvom celu jednu deceniju. Od prvog dana, pa do danas, pridržavaju se organskih principa. U proces sertifikacije ušli su 2013. godine, da bi danas njihovi jedri organski proizvodi bili poznati širom Vojvodine. Na prostoru od 56 ari nalazi se uglavnom voće (maline, jagode, šljive, kruške, grožđe, dunje, jabuke), a pored voćnih zanimacija tu su i šafran, crni i beli luk, grašak... Vodeći se idejom da treba raditi zajedno sa prirodom, Nataša Sabo sa porodicom ispunjava gladne stomake zdravim, ukusnim, domaćim zalogajima.

Sertifikat:

PG Natasa Sabo

EKOADUT

Oni proizvode, plasiraju, pakuju i čuvaju povrće vrhunskog kvaliteta. I sve to rade uz osmeh. Veliku pažnju posvećuju prirodi i njenom očuvanju: povrće gaje na tradicionalan način, da bi na kraju doneli osmehe zadovoljstva na lica ljubitelja istinski zdrave hrane.

Pčelinjak Vorgić

Vorgići su poznati po trideset godina dugoj tradiciji bavljenja pčelarstvom, proizvodnji meda i drugih pčelinjih proizvoda kao i api fito preparata. Medeni ukusi i proizvodi od meda nastaju na pokretnom pčelinjaku Vorgića. Garant kvaliteta njihovih proizvoda je i tradicionalna receptura kao osnova zdrave, kvalitetne i iskrene medene priče.

PG Aćimović

Uz sertifikat za organsku proizvodnju, veliko iskustvo i najukusniji organski futoški kupus, porodica Aćimović naš je partner od poverenja. Pored kupusa gaje i krompir, šargarepu, luk, spanać, dok od voća Aćimovići mogu da ponude maline, jabuke, jagode, kupine, višnje. Raznovrsno i ukusno!

Sertifikat:

PG Aćimović

PG Vujaković

Sa gazdinstva porodice Vujaković na našu Pijacu stigla su zanimljiva ulja: hladno ceđeno suncokretovo, laneno, bundevino i ulje od kukuruznih klica kao i savršeno zdrav bundevin puter. Vujakovići se bave ratarstvom duži niz godina, a od 2015. počinju da prave ulja za koja imamo samo reči hvale.

Bio farma Šokšić

Gazdinstvo i biofarma Šokšića smešteni su u selu Taraš, pored Tise. Od 2006. godine bave se organskom poljoprivredom i na 9 ha plodne zemlje gaje povrće: šargarepu, paradajz, crni i beli luk, tikvice, cveklu, blitvu, pasulj, bundevu, papriku, krompir i šljive, a na tradicionalni način proizvode i kiseli kupus, prave pekmez od šljiva i sok od paradajza. Zaštitni znak Šokšića su krompir i kiseli kupus. Iz ljubavi prema prirodi bave se organskom proizvodnjom ukazujući na potrebu da svi povedemo računa o planeti.

Sertifikat:

Bio farma Šokšić

PG Balanyi

Članovi poljoprivrednog gazdinstva Balanyi organskom proizvodnjom bave se od 2007. godine. Uglavnom proizvode povrće, u portfoliju organskih povrtnih kultura gaje ih oko 20 u zaštićenom prostoru (2000 m²) i na otvorenom prostoru od oko 2 hektara.

Sertifikat:

PG Balanyi

Dobri Pastir

Vojvođanska opština Žabalj poklonila nam je sjajne partnere. Sa farme „Dobri Pastir“ na onlajn tezge naše pijace stižu domaći kozji sir trapist, mladi sir, mleko i surutka. Na ovoj „dobroj farmi“ svaki dan nastaju sveži mlečni proizvodi koje ćete obožavati. „Dobri Pastir“ proizvodi uvek su raspoloženi za dobar obrok.

PG Stojanović

Mesne delikatese, voće i povrće, pa i ulje na Pijacu na klik doprema gazdinstvo Stojanović. Od tovnih pilića, junećeg i svinjskog svežeg mesa, sve do malina, pasulja, sojine i suncokretove pogače, hladno ceđenog sojinog i suncokretovog ulja. Široka lepeza artikala i kvalitet bez premca glavni su atributi Stojanovića.

Eko Tov Balaban doo

Mesto Kraljevci kod Rume iznedrili su pravu ekološku farmu životinja, prevashodno svinja. Kod njih se svinje hrane u posebnom režimu ishrane, u kontrolisanim uslovima. Eko Tov Balaban sinonim je za: „Domaće-Prirodno-Zdravo“.

PG Kuzmanović

Na salašu u Čeneju porodica Kuzmanović uzgaja 28 vrsta povrća: rotkvice, cveklu, šargarepu, kupus, krastavac, blitvu, tikvice, krompir, pasulj, boraniju i mnoge druge ukuse prirode. Bave se organskom proizvodnjom (druga godina konverzije) i na trpeze naših kupaca donose zdravo i povrće pravo.

Dolovac Organic

Sjajni Dolovac Organic od 2013. godine ima sklopljen ugovor sa sa sertifikacionom kućom koja radi na sertifikaciji i kontroli njihovih proizvoda. Zato provereno znamo da je voće i povrće koje nosi Dolovac etiketu pažljivo gajeno i u kontrolisanim uslovima dobijeno. Iz futoškog atara, sa imanja porodice Dolovac volimo kada nam stignu kruške, aronija, maline, a iz njihove bio-bašte obožavamo pasulj, bob, šargarepu, krompir i luk.

Sertifikat:

Dolovac Organic

Gazdinstvo Adamov

Sa imanja Adamovih naše tezge ispunili su lokalni ukusi kvalitetnog povrća i začina. Za sebe kažu da na prvo mesto stavljaju ukus i kvalitet, ne vode se težnjom o kvantitetu i teže što zdravijoj proizvodnji. Na našoj pijaci možete naći paradajz, papriku, spanać, zelenu salatu, začinsku papriku sa potpisom Adamov.

PG Stojicevic

Članovi ovog poljoprivrednog gazdinstva posvetili su se uzgoju koza, svinja, tovnih pilića, a zatim i preradi mesa i kozijeg mleka na starinski, tradicionalan način. Hranu za životinje obezbeđuju iz sopstvene ratarske proizvodnje. Osim toga, na gazdinstvu gaje i zdravo povrće bez upotrebe hemijskih i veštačkih đubriva.

PG Lončar Bač

Poljoprivredno gazdinstvo "Lončar" iz Bača nadaleko je poznato po finim, slatkim malinama. Sorta kojoj oni daju pravo prvenstva je Polana, malina izuzetnog kvaliteta. Kako kažu, cilj im nije široka mreža potrošača, već „široka mreža zadovoljnih ljubitelja malina“. Za kvalitet malina iz Bača zaslužni su isključivo organski preparati, tako da se plodovi ne moraju prati pre jela.

Aleksandar Kutlešić P. G.

Gazdinstvo Kutlešić poznato je po vrhunskom i kvalitetnom svinjskom mesu, svežem ili pečenom. Prateći nove tehnologije i tradicionalne principe, na trpeze donose proverene ukuse.

Gazdinstvo Sedlar

Da je izuzetno lekovita i potrebna u ishrani to svi već znamo. Ali ukoliko ovo ne znate: na imanju porodice Sedlar raste aronija, na nezagađanoj zemlji, okružena prirodom... A ovu aroniju uzgajanu na Fruškoj gori, po eko i organskim principima sada možete pronaći na našoj Pijaci.

Laloški doo. Novi Sad

Laloški prirodni sokovi najbolje su što priroda daje. Dobijaju se ceđenjem jabuke, višnje i jagode, ne sadrže vodu, šećer niti konzervans. Ovi zdravi napici idealni su za osveženje i okrepljenje organizma, a deca ih naprosto obožavajiu. Kvalitet kontroliše FINS - Institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu.

PG Mirilov

Od njive do trpeze, u ovom slučaju, put je kratak: sa gazdinstva Mirilov iz Bačkog Gradišta dobijamo leblebije nastale na prirodan, tradicionalan način, takođe BRAŠNO od leblebije BEZGLUTENSKO visoko PROTEINSKO brašno, Prozvedeno na prirodan i tradicionalan način od leblebije sa njiva Srbija/Vojvodine/Bačke/Južnobački okrug/Novi sad/Bečej/Bačko Gradište. Brašno je proizvedeno hladnom/SPOROM/ meljavom na kamenu, dok je LEBLEBIJA NAUT na njivama gajena isključivo prirodnim principima uz korišćenje prirodnih preparata na bazi KOPRIVE, bez korišćenja hemijskih sredstava. Mlin od KAMENA se koristi isključivo za meljavu nauta leblebije. PG MIRILOV/Bačko Gradište. Od njive do trpeze. NON GLUTEN NON GMO. . Zato je naša srdačna preporuka da za naredni obrok pomislite upravo na leblebije sa imanja Mirilov.

Tradicionalni Sjenički proizvodi

Na našu Pijacu stigli su i tradicionalno dobri proizvodi iz sjeničkog kraja, tačnije iz sela Višnjeva udaljenom 13km od Sjenice. Zlatiborski okrug, blizina Crne Gore, reljef i klima Zapadne Srbije – ovo su osnovni činioci sjajnog ukusa mlečnih proizvoda koji nastaju na 1300 metara nadmorske visine, a daju ih kravice koje slobodno pasu (bez dohrane) na obroncima i livadama ovog dela naše zemlje. Ponosni smo jer na našoj vojvođanskoj pijaci možemo da ponudimo i parče nekih malo drugačijih, zdravih ukusa Srbije.

Gazdinstvo Lajko

Članovi gazdinstva Lajko bave se povrtartstvom od ’60-tih godina u vojvođanskom mestu Mol. Aktuelni nosilac gazdinstva Zoltan Lajko već je treća generacija ove porodice koja je za zanat izabrala povrtarstvo. Osim na našoj onlajn pijaci proizvode sa njihovog gazdinstva možete pronaći i na novosadskih pijacama.

RPG Euđenija Babić

Domaće, a egzotično – RPG Euđenija Babić proizvodi fizalis (Peruanska jagoda), egzotično voće koje je preklom iz Južne Amerike. Ovo voće bogato je velikim brojem korisnih i lekovitih materija (beta karotenom, vitaminom C, mineralima (fosforom i kalijumom), biljnim steroidima, itd). Korisno je ljudskom organizmu jer značajno poboljšava imunitet, efikasno deluje protiv ćelija kancera i leukemije, virusa, protiv kamena u bubregu, povoljno deluje na povišen krvni pritisak i dobar je čistač mokraćnih kanala. Fizalis se jede sirov, samostalno ili u raznim salatama (tada je najkorisniji organizmu), a vole ga i džemovi, slatka i kompoti.

Uzgoj pečuraka Gavrilović

Porodica Gavrilović proizvodi i prodaje sveže, upakovane, suve i marinirane bukovače. Bave se ovim poslom već tri generacije i razvili su i usavršili tehnologiju kako proizvodnje, tako i prerade ove plemenite pečurke. Bukovača je ukusna, jestiva gljiva i odlično pomoćno lekovito sredstvo. Kao gljivu koja jača imunitet vekovima su je koristili Kinezi, a krajem prošlog veka počeli su da je koriste i u Evropi. U prirodi bukovača raste u buketima ili grupama, po hladnom vremenu, na mrtvom drvetu, najčešće listopadnih vrsta. Radi se o gljivi asimetričnog oblika, glatkog šešira sa ekscentrično ili lateralno postavljeno drškom, koja ima svoje obožavaoce spremne da savladaju razne prepreke kako bi došli do ukusnog zalogaja. Gajene vrste su svakako najpopularnije i po zastupljenosti na tržištu su odmah iza šampinjona.

PG Jovanic

Poljoprivredno gazdinstvo čije ćete žitarice i ostale poljoprivredne proizvode naprosto obožavati, jer su pravi predstavnici bogatstva ukusa i tradicije kikindskog kraja.

Gazdinstvo Bogdanov

Gazdinstvo Bogdanov tradiciju biljne i životinjske proizvodnje „drži u malom prstu“. Bogatom iskustvu bavljenja tradicionalnom proizvodnjom dodaju i organsku proizvodnju, pa tako deo parcela sertifikuju u saradnji sa sertifikacionon kućom OCS iz Subotice. U prvoj godini konverzije mogu da se pohvale zasadom od 1 ha lešnika i nepunim hektarom pod raznim povrćem (pasulj, cvekla, paradajz, bamija).

Gazdinstvo Trivunović

Porodica Trivunović iz Šajkaša već 12 godina mleko, koje dobije ne predaje mlekarama već od njega prave sir. Ovo gazdinstvo ‚odličan je primer porodične sloge i podele rada. Svi su uključeni u posao. Braća Jovo i Slobodan rade na farmi, njihove supruge Marija i Milosinka, pored rada na farmi, pomažu svekrvi Joki oko pravljenja sira. Posla ima i za najmlađe članove domaćinstva. Trivunovići su počeli da se bave stočarstvom sasvim skromno sa samo 5 krava, a danas imaju preko 100 grla. Proizvode beli sir, sitni sir, lisnati sir, kačkavalj, mileram.

ECO LAND KOPAONIK

Matični sokovi od 100% cedjenog divljeg voća sa Kopaonika i Stare planine

Duško Jevtić P.G.

Malo poljoprivredno gazdinstvo Duška Jevtića iz Bačkog Gradišta posvetilo je svu svoju pažnju proizvodnji i preradi žitarica, u prvom redu spelti. Ono što ih motiviše je želja da ovu žitaricu ponude „prirodno i tradicionalno“ uzgajanu kako bi krajnji rezultat bio kvalitetan proizvod. U asortimanu Jevtića, pa tako i na našoj Pijaci, nalaze se brašno od spelte (od celog zrna i meko), griz, pahuljice, speltine mekinje, kao i različite vrste testenine čiji je tajni sastojak upravo spelta.

PG Jurišić

Članovi poljoprivrednog gazdinstva Jurišić vrlo uspešno bave se gajenjem i prodajom maline i proizvoda od maline. Ponosno kažu da je svaki njihov proizvod domaće izrade i bez konzervansa.

PG Dragoljević

PG Dragoljević bavi se, pre svega, plasteničkom proizvodnjom i to tokom čitave godine. Akcenat stavljaju na paradajz i papriku, odnosno zelenu salatu, u zavisnosti od sezone (letnja ili zimska). Osim povrću, posvetili su svoje vreme i pažnju i uzgoju malina sorte Polana. Nije im teško ni da se malinama bave i da iz čistog zadovoljstva spravljaju različite proizvode upravo od ovog voća.

Poljoprivredno gazdinstvo Đurić

Đurići već godinama i generacijama unazad na porodičnom imanju smeštenom na obroncima Fruške gore uzgajaju voće. U njihovom voćnjaku rastu kruške, jabuke, dunje, višnje, grožđe, orasi, maline i aronija na koju su, kažu, posebno ponosni jer je uzgajaju na prirodan način, koristeći isključivo zaštitu na bazi zeolita i koprive. U špajzu kod Đurića uvek ima pravih domaćih proizvoda čije se recepture prenose sa generacije na generaciju, a oni su velikodušno odlučili da tu radost čula podele i sa nama. Spoj nasleđene recepture, ručne izrade, tradicije i zdravlja, pažnje i ljubavi iznedrio je zaista kvalitetne i prepoznatljive proizvode „iz Marinog špajza“.

VRTLARI DOO

Sa plantaže pravo na naše onlajn stalaže stigli su ukusi koji nose naziv Vrtlari. U pitanju je porodična firma iz Kucure koja se zalaže za visokokvalitetne proizvode koji "imaju dušu" i koji čuvaju sve boje, mirise i ukuse, vitamine i minerale vraćajući nas u detinjstvo. Sami uzgajaju i povrće i voće, te tako uz vrhunske sirovine, proširenu proizvodnju, savremene pogone i brigu o dizajnu i plasmanu, ne čude vrhunski rezultati koje beleže. Njihovi džemovi od maline i smokve, pekmez od šljiva, sok od paradajza u pet varijanti, premijum ajvar u blagoj i ljutoj varijanti oduševiće i one najzahtevnije ukuse. Imaju dobru saradnju sa stručnjacima Univerziteta u Novom Sadu (koji pomažu savetima ali i kontrolišu finalne proizvode). U planu je proširenje palete proizvoda, a uskoro će u ponudi Vrtlara biti i poklon pakovanja kao i mogućnost da kupac personalizuje proizvod i samostalno osmisli etiketu.

Medna Ravnica - Poljoprivredno gazdinstvo Srdjan Acimov

Medna Ravnica otvara nam vrata njihovog sveta od meda. Bave se pčelarstvom, proizvodnjom i pakovanjem meda i ostaih pčelinjih proizvoda. Njihova proizvodnja jeste velika, ali nije komercijalizovana već je i dalje u domenu manufakture, jer se sve radi ručno i to u krugu dve porodice. Prirodan, domaći med ispunjava sve potrebne uslove (registrovano gazdinstvo, sve analize meda, registrovanu punionicu meda i veterinarski broj na osnovu kojeg se proizvodi pakuju) da bi ovi pčelari za sebe mogli da kažu: „Najveca snaga nam je kvalitet!“

PG Boris Sakač

Porodica Sakač se već generacijama bavi poljoprivrednom proizvodnjom. Pre 5 godina, pored klasičnog ratarenja i baštovanstva, počeli su i sa plasteničkom baštenskom proizvodnjom. Na naše tezge donose spanać, zelenu salatu, paradajz, papriku, krastavac, čeri paradajz, slatki krompir - batat, domaća jaja, domaće rezance za supu, kao i razne proizvode od domaćih jaja i brašna iz Somborskog mlina.

SZTURK 2B

Povrće, voće, začini – raznovrsnost asortimana, kvalitet i uvek sveži proizvodi osnovna su odlika piljarnice 2B. Paleti proizvoda dodaju i jaja koja stižu sa Salaša 138. Za svakog po nešto i zdrava preporuka svima.

Vinarija Kurjak

Tradicija porodice Pavlović seže duboko u XIX vek. Kao i većina Karlovčana, tako su i Pavlovići svoju egzistenciju zasnivali na vinogradarstvu. Istorijat porodične proizvodnje može se pouzdano pratiti od 1850. godine. Vinogradi ove porodice nalaze se na tri različita poteza na obroncima prelepe Fruške Gore, na površini od 8 ha. Godišnje se u podrumu proizvede oko 30.000 litara i belih i crvenih vina. Od belih sorti rizling i neoplantu, a od crvenih: Kurjakovo crno (kupaža kaberne sovinjona, merloa i vranca) kao i te tri crvene sorte posebno. U ovoj vinskoj priči nikako se ne sme izostaviti bermet, pravi ponos Karlovaca i dika Vinarije Kurjak koja godišnje proizvede oko 1000 litara ovog aromatizovanog vina.

PG Milorad Bajac

Oni su gazdinstvo Bajac. Drugačiji su od drugih jer proizvode i prodaju mlečne proizvode vrhunskog kvaliteta bez aditiva i konzervansa već 40 godina. Dolaze nam iz Gospođinaca odakle na naše onlajn tezge donose sitan, punomasni švapski sir, mladi sir u kriškama (slani i neslani), domaću pavlaku, rolovani sir, stari sir i domaće mleko kreirajući pravu rapsodiju mlečnih ukusa.

GEA Muzej kuglofa

Autentični, karlovački. Ukusni, domaćinski. Na nepcima bude zadovoljstvo, a ovi slatki ukusi veoma lako postaju najlepše uspomene. Radionica i muzej kuglofa Gea zasladili su naše tezge baš onako kako se to u Sremu zna. S kuglofima su doneli magiju ovih nemačkih kolača na Pijacu na klik, a ponudu su upotpunili vojvođanskim štrudlama, keksima i tortama koje će sladokuscima izmamiti samo najslađe osmehe.

Staklenik Puškarević

Staklenik Puškarević definitivno je začinio ponudu naše onlajn Pijace donevši na naše tezge sveže začinsko, aromatično i lekovito bilje. Važno mesto u njihovoj ponudi bilja zauzima jedinstvena biljka Stevia - prirodni zaslađivač. Kada su počeli da se bave „pričom o začinima“ Puškarevići su imali na umu ovo: Ne zna se tačno kada se prvi put pominju začini i začinske biljke. Višestruka primenljivost začina razlog je za njihovu ranu pojavu u pisanim dokumentima. Začini su ranije imali ritualno i magijsko značenje, primenjivani su u lečenju i kozmetici i korišćeni su za popravljanje ukusa hrane, za šta se koriste i danas. Mnogo je lakše reći šta začini nisu nego šta oni jesu. Osobine začinskih biljaka ne mogu se lako odvojiti od njihovih lekovitih svojstava, čak se ne može utvrditi koja namena kojoj prethodi. Zato pod začinima podrazumevaju biljne i druge komponente koji ne predstavljaju hranu ali se dodaju hrani radi poboljšanja ukusa i mirisa. Kao začini, u promet se stavljaju aromatični delovi začinskih biljaka – koren, list, cvet, tučak, cvetni pupoljak, plod, seme ...

Poljoprivredno gazdinstvo Burger

Sa poljoprivrednog gazdinstva Burger na naše onlajn tezge stiže voće: jagode, trešnje, breskve, nektarine, kajsije, kruške, jabuke. Ovo voće prevashodno stiže iz voćnjaka koji zauzima površinu od 20 hektara, dok deo voćnih radosti gaje u plastenicima (jagode). Oprobajte voćne ukuse subotičkog kraja.

BOEM 2

Boemska potkovica, peglana kobasica. tradicionalni suhomesnati proizvod sušen na vazduhu bez dima.

Tri međe i oblak

Porodična vinarija.

Poljoprivredno gazdinstvo Vanja Drača

Poljoprivredno gazdinstvo Drača iz Begeča od 2009. godine uspešno gaji kruške, jabuke i kajsije. Od ovog slasnog voća prave matične sokove koje čine oceđeno voće, bez dodavanja vode, šećera, limunske kiseline, aditiva, konzervansa i veštačkih boja. Ove prave voćne delicije pakuju u „bag in box“ ambalaže od 3l i 5l. Sokovi su pasterizovani. Preporučljivi su za popravljanje krvne slike i podizanje imuniteta. Svakodnevni rad, ljubav prema prirodi i njenim plodovima doprineli su da ove prepoznatljive voćne sokove zavoli veliki broj ljubitelja zdravih napitaka čije poverenje stiču i pravdaju svih ovih godina. Kvalitet i iskrenost, ljubav i posvećenost spakovani su u svaku bocu ovih, 100% prirodnih napitaka.

Pastai

Pastai testenina spoj je najlepših sastojaka tradicionalnog i modernog pretočenih u više od 50 različitih ukusa i oblika. Spravljena prema posebnoj italijanskoj recepturi, ova pasta zagolicaće nepca i onih najzahtevnijih ljubitelja testenina. Zdrave i kvalitetne sirovine, kreativnost i inovativnost izdvajaju Pastai u moru ostalih, dok se posebno ističu kao zdrava alternativa- ne sadrže aditive ni učvršćivače, već prednost daju visokoj koncentraciji povrća i začina. Otuda prepoznatljiv ukus i slatko radovanje svakom novom susretu sa Pastai testeninom. Dodatna prednost: Pastai testenine brzo se kuvaju, svega 2-3 minuta, a preporučljive su svima, pogotovo osobama sa specifičnim režimom ishrane, sportistima i avanturistima željnih novih ukusa.

Polj. gazdinstvo Stančić

Mlado poljoproivredno gazdinstvo Stančić nalazi se u selu Tijanje (okolina Guče) . Gazdinstvo se bavi uzgojem malina u visokim tunelina. Gazdinstvo je opredeljeno ka uzgoju zdrave i ukusne maline bez korišćenja hemijskih preparata.

GENERALOVA RADNJA

Ekskluzivnio distributer proizvoda našeg poljoprivrednog Dobra Ecoagri Serbia, proizvođača, specijalizovanog za organski uzgoj žitarica i uljarica.

Sremski specijaliteti Janošević

„Sremski specijaliteti Janoševic" pažljivim odabirom sastojaka i receptura donose dašak vojvođanske tradicije na Pijacu na klik. Ova porodična firma proizvodi prepoznatljive suhomesnate sremske specijalitete vrhunskog kvaliteta, bez aditiva. Najkvalitetnije meso i začini sa područja Srema osnovni su sastojci svih domaćih delikatesa: od sremskog kulena, kobasice, domaće suve slanine, do suve pečenice... „Sremski specijaliteti Janošević“ proizvodnju organizuju prema najvišim svetskim standardima, a o ovome svedoče i neprevaziđeni ukusi kao svojevrsne razglednice iz Vojvodine.

Sapundzijska radnja za ručnu izradu sapuna "Zeljković"

Sapundžijska radnja Zeljković bavi proizvodnjom sapuna od kozjeg mleka od 2007.godine kao porodično preduzeće. Kao stari zanat sertifikovnan je od strane Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja. U ponudi imamo 8 vrsta sapuna od kozjeg mleka(obicni bez dodataka,sa dodatkom cveta nevena, meda, kukuruznog griza, lavande, kamilice, zeolita i majstorski,sa dodatkom kvarcnog peska, za jako zaprljane ruke :) Sapuni su namenjeni za kompletnu higijenu,za sve tipove kože , a posebno su se dobro pokazali kod osoba koje imaju koznih oboljenja poput ekcema, psorijaze, akni..

Sa salaša

Sa porodičnog salaša Đukanović sada je na klik dostupna najukusnija zimnica nastala po tradicionalnoj recepturi. Ljubav i iskustvo, znanje i umeće prenošeni su sa generacije na generaciju da bismo danas mogli da uživamo u savršenstvu ukusa. Svaki proizvod pravi se sa posebnom pažnjom i na potpuno prirodan način, bez veštačkih zaslađivača i industrijskih dodataka uz neizostavnu kontrolu kvaliteta voća i povrća. Zimnica „Sa salaša” – srdačna preporuka naša!

La Familia 18

La Familia je firma koja se bavi preradom paprike. Nalazimo se na jugu Srbije u Vladicinom Hanu. Svi nasi proizvodi su rucno pravljeni bez ikakvih masina po tradicionalnoj recepturi... KREIRAMO VREDNOST ZA POTROSACE JER ONI POSTAJU LOJALNI!

PG Snežana Šavija

Proizvodimo maline na površini 1 ha, u Rumenci. Tradicionalna proizvodnja vođena stručnim timom. Pravimo sokove, slatko i džem od naših malina.

PG Zdravković Slavoljub

Gazdinstvo u nasledstvu dede sa amanet da ostavim unucima. Pored osnovne proizvodnje jagodičastog voća i šljiva kao i povrća bavi se i proizvodnjom gotovih proizvoda od istih:džemova, slatka, sirupa ajvara salata i ostale zimnice. Takođe u svom programu ima i sakupljanje šumskih plodova i lekovitog bilj. Kada radovi u polu stanu onda je tu domaća radinost i ručno pleteni odevni predmeti od čarapa i popkica za decu do džempera i haljina. UŽIVAJTE U NAŠIM PROIZVODIMA I NOSITE SE ZDRAVO I U TRENDU.

Bio bašta Čikoš

Bio-bašta porodice Čikoš nalazi se u Totovom Selu u okolini Subotice i prostire se na 20 hektara zemlje od koje se na 4,3 hektara gaji raznoliko, sertifikovano organski proizvedeno povrće. Preko trideset vrsta povrća gaji se na plodnom černozemu poštujući sve ekološke principe i bioagrotehničke mere organske poljoprivrede. Arpad Čikoš je mlad poljoprivredni proizvođač, oženjen ( ima dva sina), koji je 2004. godine ušao u organsku proizvodnju povrća. Arpad Čikoš stalno usavršava svoje znanje za primarnu proizvodnju povrća i tradicionalnu proizvodnju sokova od cvekle, mrkve i kiselog kupusa. Njegova bio-bašta je u razvoju ali sa veoma dobrim marketinškim pristupom. „Bio-bašta Čikoš" odlikuje se kvalitetnom proizvodnjom mrkve, peršuna, krompira, crnog luka, cvekle, kukuruza šećerca, svih kupusnjača, boranije, graška, krastavca i različitih sorti paprike i paradajza. Takodje, uzgaja čičoku, specifičnu biljku, koja je kod nas malo rasprostranjena vrsta povrća a veoma je pogodna u ishrani dijabetičara. Širenje ove bio-bašte tako omogućuje i dalje širenje broja vrsti i varijeteta u organskoj proizvodnji povrća. Arpad Čokoš gaji odnos pun ljubavi i poštovanja prema poljoprivredi i životnoj sredini što je, inače, jedna od karakteristika za organske proizvođače.

Sertifikat:

Bio bašta Čikoš

Zdrava hrana

Opis

ZDRAVO PRODUKT DOO

Proizvodnja 100% ceđenih sokova od voća i povrća, bez dodatka šećera, vode i konzervansa, pakovanih u BAG IN BOX ambalažu

FRESHKA GORA

Prvo polje lavande su posadili 2008.godine na jednom fruškogorskom bregu i postali su gazdinstvo. Lavanda je osnova mnogih njihovih proizvoda. Tada male, jedva vidljive sadnice, danas su ogromni, mirišljavi žbunovi između kojih se jedva kreću u vreme berbe. Slušajući potrebe kupaca, a i svoje sopstvene, došle su ideje za čitav niz drugih proizvoda, a sve na biljnoj osnovi…

Happy Honey

Happy Honey je nastao sa ciljem da se ljubiteljima dobre hrane ponudi sirov med sa ukusima koji mu daju novu dimenziju. Nezagrevan, blago filtriran sirov med, hladno pomešan sa različitim 100% prirodnim ukusima, je proizvod napravljen za ceo svet, a dolazi iz srca Srbije, zemlje hrane i inovativnih ideja mladih ljudi.Šta je to što naš proizvod čini drugačijim od ostalih? Pre svega, nepromenjena tekstura pre i nakon proizvodnje. Sirov med se ne zagreva i tako zadržava sva svoja svojstva, a voće i kakao/đumbir daju prelepu boju i neobičan ukus.

Poljoprivredno Gazdinstvo ''MIŠIĆ''

Osnovni cilj našeg gazdinstva je proizvodnja zdrave i prirodne hrane za našu porodicu, i težnja ka nezavisnosti. Proizvodimo med i pčelinje proizvode, kozije mleko i sir, kokošija jaja, piliće i proizvode od svinjskog mesa, isključivo na prirodan način.