Lakše kupuj sa Pijace na klik: preuzmi aplikaciju

Sve što domaći proizvođači nude: sezonsko voće, povrće, žitarice, brašno, med, razne vrste ulja, džem, mlečne proizvode, meso i domaće mesne prerađevine, začine… Proizvođači sredom uveče pakuju sveže proizvode, da bi ih svakog četvrtka distribuirali do našeg magacina odakle ih isporučujemo na Vašu adresu.
Biramo ona gazdinstva koja vode računa o proizvodnji: bilo da je u pitanju tradicionalni uzgoj domaćih proizvoda ili sertifikovana organska proizvodnja. Važno nam je da naši partneri brinu o životnoj sredini i da su dovoljno blizu grada tako da u svakom trenutku našim kupcima možemo da garantujemo i kvalitet i svežinu proizvoda. A kada znaju šta, od koga i kako kupuju, našim kupcima preostaje jedino da na klik poruče omiljene namirnice od željenih proizvođača.
Na našoj Online pijaci kupuje se lako i brzo. Za početak treba da se registrujete. Ostavljanjem osnovnih podataka potrebnih za realizaciju kupovine kreirate Vaš lični profil. Kada je profil kreiran, iz naše baze proizvoda lokalnih proizvođača birate željene namirnice. Nakon obrade Vaše narudžbine, namirnice Vam se mogu dostaviti na nekoliko načina: na kućnu adresu ili ih možete lično odabrati i preuzeti kod proizvođača.
Nakon kreiranja narudžbenice dodaju se željeni artikli u Vašu onlajn korpu u koju možete dodavati nove artikle ili brisati neželjene. Tek odabirom opcije „Kupi“ podrazumeva se da ste kreirali narudžbenicu. Tada ćete dobiti e-mail potvrde kako biste bili sigurni u uspešnost onlajn poručivanja.
Vaša narudžbenica je automatski prihvaćena. Svakog utorka do ponoći možete otkazati poručene proizvode. Isto tako, ukoliko neko od proizvođača nema proizvod na stanju ili nije u mogućnosti da isporuči poručene proizvode, do utorka u ponoć dužan je da obavesti kupca o tome.
Proizvode koje želite da budu dostavljeni tokom tekuće nedelje treba poručiti najkasnije u utorak do kraja dana, da budemo precizniji - do ponoći. Takođe, u slučaju da se predomislite, kreiranu narudžbenicu možete otkazati u istom roku.
Ne postoji minimalna vrednost narudžbine, ali neki proizvođači definišu minimalnu količinu određenih proizvoda koja se može poručiti. Ova informacija je naglašena kod konkretnog proizvoda.
Ne postoji ograničenje u količini namirnica koje se mogu poručiti. Međutim, ne bismo voleli da se proizvodi ovako kupuju za preprodaju jer se time narušava svrha ovog servisa. Količina namirnica na lageru je orijentaciona- proizvođač ima pravo da izmeni količinu raspoloživih namirnica na lageru.
Možete da naručite proizvode od različitih proizvođača prilikom kreiranja jedne narudžbine i svi proizvodi će Vam biti isporučeni na željenu adresu.
U slučaju da proizvođač ne može da isporuči sve namirnice, obavestićemo Vas e-mail-om o prihvaćenom delu narudžbine.
Teritorija dostave je ograničena teritorijom gde proizvođači dostavljaju. Prilikom registracije navodite svoju adresu i ona se koristi za prikazivanje dostupnih proizvoda. U listi proizvoda videćete samo one proizvode koje proizvođači isporučuju u Vaš kraj. U sledećim verzijama biće omogućeno da se dostava radi preko distributera/dostavljača pa će praktično biti neograničena.
Naravno. Obratite nam se na 021/ 528 493 i najavite da ćete preuzeti namirnice u našim kancelarijama u određenom vremenskom periodu.
Dostava poručenih proizvoda realizuje se svakog četvrtka popodne. Namirnice poručene utorkom do ponoći za tekuću nedelju na Vašu adresu stižu u četvrtak te nedelje. Putem našeg servisa moguće je poručivati i nekoliko nedelja unapred, tada se u padajućem meniju odabira opcija željenog datuma isporuke.
Ne brinite, na dan isporuke, između 7 i 8h poslaćemo Vam e-mail podsetnik.
Trenutno, kupovina poljoprivrednih proizvoda se odvija na dva načina, online plaćanjem putem Servisa i plaćanjem pouzećem. U slučaju da Kupac kao način plaćanja poljoprivrednih proizvoda izabere online plaćanje putem Servisa, novčana obaveza Kupca prema Partneru, kao proizvođaču poljoprivrednih proizvoda, a nakon što Kupac izvrši uplatu celokupnog iznosa konkretne narudžbine na račun Servisa, smatraće se izmirenom u trenutku kada su novčana sredstva data Servisu, kao zastupniku i primaocu plaćanja. Kada kupac plaćanje izvrši korišćenjem elektronskog bankarstva, momenat kada kupac „daje“ novčana sredsta Servisu predstavlja trenutak kada su novčana sredstva odobrena na tekući račun Servisa. Sa druge strane, u slučaju platnih kartica, online autorizacija platne transakcije i potvrda od strane kartične šeme je momenat kada je kupac dao novčana sredstva Servisu, čime prestaje obaveza kupca prema proizvođaču. U slučaju da Kupac kao način plaćanja poljoprivrednih proizvoda izabere pouzeće, te ukoliko se isporuka poljoprivrednih proizvoda vrši putem kurirske službe, novčana obaveza Kupca prema Partneru, kao proizvođaču poljoprivrednih proizvoda, a nakon što Kupac izvrši uplatu celokupnog iznosa konkretne narudžbine ovlašćenom kuriru, smatraće se izmirenom u trenutku kada su novčana sredstva data kuriru, kao zastupniku i primaocu plaćanja.
Dostavu organizujemo preko kurirske službe Ciklo dostava, a troškove dostave snosi kupac. Za Detelinaru, Sajmište, Adamovićevo naselje, Grbavicu, Betaniju, Banatić, Rotkvariju, Stari grad, Podbaru i Limane cena dostave je 120 din, za Novo naselje, Telep, Avijatičarko naselje i Salajku je 150 din, za Sremsku Kamenicu, Petrovaradin, Klisu, Adice i Sajlovo je 200 din.
Dan nakon datuma isporuke, između 9 i 10h, poslaćemo Vam e-mail sa linkom za potvrdu isporuke. Ukoliko ne potvrdite prijem (klikom na link iz e-mail- a) u naredna dva dana, smatraće se da su poručene namirnice isporučene.
Poželjno je da ocenite proizvođača nakon prijema narudžbine i degustiranja proizvoda. Na taj način podižemo kredibilnost proizvođača i sigurnost kupaca pri kupovini putem našeg sajta.
Prilikom registracije navodite svoju adresu i ona će se automatski prikazati u Vašoj narudžbenici. Ako želite dostavu na neku drugu adresu, u narudžbenicu možete uneti podatke o željenoj adresi dostave.
U okviru narudžbenice postoji polje Napomena, gde možete uneti svoje posebne zahteve u vezi poručenih namirnica, vremena dostave i sl.